sâmbătă, 29 septembrie 2012

Demi Lovato

   Demi Lovato, pe numele complet Demetria Devonne Lovato, este o cântăreaţă de muzică pop şi actriţă, născută pe data de 20 august 1992, în Dallas, Statele Unite. Demi are origini mexicane, irlandeze şi italiene.
La vârsta de 7 ani, era deja o mică vedetă naţională, după ce a fost distribuită în popularul show Tv "Barney & Friends". La 8 ani, Demi Lovato lua deja primele lecţii de pian. În clasa a şaptea, actriţa s-a confruntat pentru prima dată cu problemele celebrităţii. Colegii de şcoală o tachinau mereu şi îşi băteau joc de ea, astfel că, într-un moment de frustrare maximă, Demi şi-a implorat mama să nu o mai ducă la şcoală.

În 2009, ea şi-a obţinut diploma care atestă că a făcut şcoala acasă. Demi Lovato a avut mereu un psihic slab. La 8 ani a început să sufere de tulburări alimentare cauzate de stresul la care a fost supusă la şcoală. 
   La 11 ani, emoţiile o copleşeau atât de mult, încât singură modalitate prin care simţea că poate scăpa de ele era automutilarea. În 2007, la 15 ani, Demi Lovato s-a dus la două casting-uri pentru un rol în filmul "Camp Rock" şi în serialul "Sonny with a Chance". Deşi nu era foarte convinsă că s-a descurcat, producătorii i-au dat ambele roluri.
   În paralel cu actoria, Demi Lovato s-a concentrat şi pe muzică, cealaltă pasiune a ei. Albumul de debut "Don"t Forget" a fost lansat în toamna lui 2008 şi a urcat până pe locul 2 în topul Billboard 200. În vara lui 2009, Demi a lansat cel de-al doilea album, intitulat "Here We Go Again" şi a pornit într-un turneu de promovare. În octombrie 2010, Demi Lovato era într-un turneu cu Jonas Brothers. Din cauza slăbiciunii emoţionale, Demi a suferit o cădere nervoasă şi a decis să se interneze într-o clinică de reabilitare. În primăvara lui 2011, ea a părăsit sănătoasă clinică şi, pentru prima dată, a vorbit deschis despre problemele personale. Actriţa a mărturisit că a suferit ani la rândul de bulimie şi automutilare. În timpul investigaţiilor medicale, Demi Lovato a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, o boală psihică periculoasă ce determină schimbări bruşte ale dispoziţiei.
   Pe 20 septembrie 2011, Demi Lovato a lansat cel de-al treilea album, "Unbroken".

Sursa: BestMusic.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.