miercuri, 11 martie 2015

Rebecca Caroline Ferguson

    Rebecca Caroline Ferguson s-a născut la 21 iulie 1986 în Anfield, Liverpool. În anul 2003, în cadrul unei vacanţe în Tenerife, artista îl întâlneşte pe Karl Dures, un zidar de care se îndrăgosteşte, iar în urma acestei relaţii apar cei doi copii ai cuplului, Lillie May şi Karl. Cei doi se despart în 2009, dar rămân în relaţii bune. Perioada în care a concurat la X Factor a fost una destul de dificilă pentru cântăreaţă, deoarece cei doi copii ai săi i-au lipsit foarte mult, motiv pentru care organizatorii concursului muzical i-au oferit la fiecare două săptămâni o excursie la Liverpool pentru a-i vedea.
   În trecut, Rebecca mai participase la X Factor-ul britanic, dar şi la emisiunea P.Diddy`s Starmaker în New York, însă, de fiecare dată, fără succes. În cadrul audiţiilor, a cântat piesa "A Change Is Gonna Come", iar la tabăra de pregătire "Like A Star", prestaţie ce l-a făcut pe exigentul Simon Cowell să spună că "asta e o voce de înregistrat!". După ce a trecut şi de cea de-a treia fază a concursului, intitulată "Acasă la juriu", Rebecca s-a calificat pentru show-urile live unde, de-a lungul celor zece săptămâni a uimit pe toată lumea cu vocea sa unică. Deşi a fost aplaudată în picioare de către toţi juraţii pe parcursul galelor, artista din Liverpool s-a clasat pe locul secund la finalul competitiei, devenind prima femeie din istoria X Factor care se clasează pe această poziţie. După finală, a semnat un contract cu casa de discuri Syco Music.
   După ce s-a încheiat perioada X Factor, Rebecca a avut o relaţie cu Zayn Malik, unul dintre membrii formaţiei One Direction. Relaţia lor a fost destul de controversată, deoarece ea era mai în vârstă decât el cu şase ani. Totul avea să se termine după patru luni. 
   În ianuarie 2011 semnează un acord între casa ei de discuri, Syco şi Epic Records. Şase luni mai târziu, devine imaginea chips-urilor Sunbites. În data de 20 noiembrie îşi lansează single-ul de debut, care a fost scris chiar de către ea, împreună cu Eg White, în timp ce albumul a fost lansat după două alte săptămâni, adică pe 5 decembrie. Vorbind despre albumul de debut, Rebecca a declarat: „Mi-a făcut mare plăcere să înregistrez acest album de-a lungul acestui an, aşa că mă bucur că acum toţi îl pot asculta. Mă simt ca şi cum aş fi învăţat o mulțime de lucruri despre mine, trecând de la stadiul de scriere al versurilor, punându-mi experienţa pe hârtie şi în melodii. Este un material de care sunt foarte mândră.”
   „Nothing`s Real But The Love” a avut premiera la data de 17 octombrie 2011, la BBC Radio 1Xtra, iar în următoarea zi, Rebecca a anunţat primul ei turneu în Regatul Unit şi Irlanda, având în program 14 concerte în perioada 20 februarie - 13 martie 2012. Impresionat de munca artistei, Simon Cowell a declarat pe Twitter că este mândru de albumul Rebeccăi. „Sunt absolut fascinat de Rebecca, de album şi de performanţa ei. Felicitări!”. 

Sursa: Wikipedia

Discography

 Albums

Wallpapers



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.