marți, 25 martie 2014

Selena Gomez



   Selena Gomez – complet este Selena Marie Gomez - s-a născut pe 22 iulie 1992, în Grand Prairie, Texas, Statele Unite ale Americii. Părinţii său sunt Ricardo Gomez, un mexican din New Mexico, şi Amanda Cornettiar, o actriţă italiancă din Dallas. Când avea cinci ani, în 1997, părinţii au divorţat, dar după aproape 10 ani, în 2007, mama sa s-a recăsătorit cu Brian Teefy, devenind astfel Mandy Teefy, iar pe data de 12 iunie 2013 a venit pe lume sora ei, Gracie Elliot Teefey.
  Selena Gomez a fost numită după cântăreaţa Selena Quintanilla. Are 5 căţei: Chip, Willy, Fina, Wallace şi Baylor primul fiind adoptat dintr-un adăpost de animale.
   Gomez şi a început cariera la vârsta de şapte ani, jucând rolul Gianna în „Barney & Friends”. Mai târziu, a avut roluri minore în „Spy Kids 3-D: Game Over” şi filmul de televiziune "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire", în 2004.
   Tot în 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete în „Suite Life of Zack & Cody” şi „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”.
   În 2008, a semnat un contract cu Hollywood Records şi a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story şi Wizards of Waverly Place.
   Tot în anul 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story” şi care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff şi Chad Michael Murry.
   În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care, dintr-un accident, Alex Russo face ca părinţii ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori.
   În acelaşi an, 2009, a jucat alături de Demi Lovato - prietena sa cea mai bună -  în „Princess Protection Program”.
   În toamna lui 2011, Selena Gomez a apărut în primul film pentru marele ecran, "Monte Carlo", alături de Leighton Meester şi Katie Cassidy.
   În paralel cu cariera de actriţă, Selena Gomez s-a concentrat şi asupra muzicii. A început prin a cânta trei dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului "Another Cinderella Story". Apoi a interpretat o piesă de pe soundtrack-ul filmului "Tinker Bell".
    În iulie 2008, în ziua în care împlinea 16 ani, Selena Gomez a semnat un contrat cu Hollywood Records, labelul deţinut de Disney. Aşa a început să lucreze la primul album solo, însă înregistrările erau destul de groaie din cauza programului încărcat.
    În 2009, Selena Gomez şi-a făcut trupă, The Scene, iar în septembrie a lansat primul album, intitulat Kiss & Tell. Hitul de atunci a fost atunci "Naturally". 
   Al doilea album Selena & The Scene, A Year Without Rain, a fost lansat în septembrie 2010. Hitul de pe acest disc a fost "When the Sun Goes Down".
   Pe lângă muzică şi film, Selena Gomez este implicată în multe alte proiecte de caritate, de anteprenoriat, de entertainment şi fashion.
   Este o mare fană a actorului Johnny Depp. Totuşi, este o actriţă canadiană Rachel Anne McAdams este, de departe, modelul său preferat.


Discografie

 Albume
  • Kiss & Tell (2009)
  • A Year Without Rain(2010)
  • When The Sun Goes Down(2011)
  • Stars Dance(2013)
 

Wallpapers





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.