joi, 10 octombrie 2013

Kate Ryan



    Kate Ryan este o solistă belgiană de pop şi dance, care a cunoscut succesul cu un cover după Milene Farmer- Désenchantée.
   Kate Ryan, pe numele adevarat Katrien Verbeeck, s-a născut în Belgia pe data de 22 iulie 1980, într-un sat numit Tessenderlo. A avut parte de o familie muzicală şi şi-a arătat aplecarea spre muzică din copilărie. Kate a învăţat să cânte la chitară şi pian la vârsta de 8 ani. Primele lecţii de canto şi pian le-a primit de la mătuşa ei, care preda la Conservator. A studiat la o scoală de artă, specializată în design de bijuterii.
   Şi-a început cariera în anul 2001, cu o piesă realizată împreună cu producătorul Andy Janssens - Scream for More.
   Cinci ani mai târziu reprezenta Belgia la Eurovision cu piesa Je t'adore, melodie cu care ajungea pe locul 12 în semifinală.
   A câştigat premiul “Cel mai bun cântăreţ belgian” şi a dobândit recunoaştere internaţională cu “Desenchantee”.
   A lansat primul album, Different, în 2002, cu casa de discuri EMI, din care a vândut peste 250.000 exemplare, fiind răsplătit cu Discul de Aur.
   În anul 2004 a lansat Stronger, album devenit cunoscut mai ales datorită single-urlor "Another Day" şi "The Rain".
   În 2008 primeşte World Music Award pentru "Cel mai bine vândut artist belgian". Al doilea album al artistei, “Free” este multiplu premiat cu platină în Spania. Cele mai cunoscute hit-uri ale sale sunt “Voyage, voyage” şi “Ella, elle l’a”. 
 

Discography
 
Studio albums


Wallpapers



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.